My jsme X

My jsme X

Anotace: Ne jen současný problém.

Neubývá zlost
nevědomosti plnost
není jen.

V tomto světě
nevykvete
radosti.

Více strachu,
ani prachu
není víc.

Radši strana
kde je brána
bez vchodu.

Tvorstva slepá
chápe sotva
tento děj.

Neví lid,
jestli klid
přijde brzy.

Co váže nás
jestli čas
zkázu nepřinese?

Více brečí,
v nebezpečí
společnost.

Možná zírá,
patro hlídá
a my jsme X.
Autor Oli Mars, 14.03.2016
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí