Milý deníčku

Milý deníčku

Anotace: Trochu 1984, trochu polstrovaná cela.

Sbírka: 50 dní Gomory

Milý deníčku, nikdy jsem tě neměl
Leč musím se sám sobě pochlubit
Dnes jsem na trhu sehnal divnou věc
Deset deka Lidskosti

Milý deníčku, to jsem ještě neviděl
Budu se toho muset zbavit
Kam s tím? Nestráví to pec
Mám to pod kůží; až u kosti

Milý deníčku, kam se můj prášek poděl?
Velký Bratr to vidí a chce se mnou mluvit
Asi bude chtít vidět…
Velký…velký…
Autor Ravena Lupus, 16.03.2016
Přečteno 581x
Tipy 4
Poslední tipující: Freak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je naprosto skvělá ... myslím, že ji nestráví ani pec:))*

16.03.2016 07:20:55 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí