2084

2084

Anotace: Opět trochu okoukanina z 1984.

Sbírka: 50 dní Gomory

Sílu ti dává Strana
Dej si pár hltů ginu
Napadneme Indočínu

Na holou hlavu brigadýrku
V očích škrábe písek smirku
Sílu ti dává Strana

Vše je svobodné
Vše je zakázané
I množící pud
Děti lezou ze zkumavky
Všude páchnou z ginu zvratky
A hniloba

Indočína je náš spojenec
Společně napadneme Eurasii
Tolik krve
Strana ti bere sílu
Autor Ravena Lupus, 17.03.2016
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí