ANO, ŠÉFE

ANO, ŠÉFE

Anotace: Takový Čechoslovák tu už skoro třicet roků nebyl ...

 

Právě když se všichni smáli
Že u nás pes chcíp
Nadšeně jsme skandovali
Ano, bude líp

 

Uhodil blesk, praštil hrom
Zazněl potlesk a právě vtom
Povstal velký Agronom
Ano, šéfe.

 

Prodělal, prohloupil
Profesor i dělník
Když na scénu vstoupil
Velký Kormidelník

 

Drží kasu, určí směr
V síti černých červích děr
Přesuň, kupuj, dávej, ber
Ano, šéfe.

 

Státní manažer
Ví jak se udělá
Ze svobody trenažér
Jen ať není mela

 

To co jsem rozdělil, jenom já spojím
Z vlastního záhonu úrodu pojím
Všetci tuná kradnú, iba já dojím
Ano, šéfe.

 

Státní manažer,
To je volba skvělá
Ty se, vlku, nenažer
A kozo, zůstaň celá

 

Omyl nebo hloupý žert
Odkud že k nám leze čert
Mafra, Penam, Agrofert!
An …
                              ...drej, už nie!

Autor Alija Harisović, 17.03.2016
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: Poetik, Joe Vai, Lighter
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí