Evropa

Evropa

Anotace: Podle všeho ce se dnes děje,jsem extrémista.

Evropa

Další lodě znovu míří-k cíli jménem Evropa.
Mladí muži na nich šíří,heslo po nás potopa.
V rukou děti místo zbraní-než by chránili svou zem.
Nikdo už jim nezabrání,brát si svoje zvyky sem.
Davy jdou a slunce svítí-nikdo neví co to znamená.
Tonoucí se stébla chytí,svět tak čeká velká proměna.
Co až jednou místo dětí-zbraň do rukou budou brát?
Myšlenka mi hlavou letí,co se všechno může stát?
Davy jdou a slunce svítí-všichni vědí co to znamená.
Tonoucí se stébla chytí,svět tak čeká velká proměna.
Autor Fonlord, 10.05.2016
Přečteno 541x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Extrémismus by se měl léčit...

07.08.2016 10:10:35 | Ejgo

Ono by se toho mělo léčit :-)

15.08.2016 08:16:54 | Fonlord

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí