Pseudodemokracie

Pseudodemokracie

Anotace: Kryl by plakal... https://www.youtube.com/watch?v=Ak8o5lSU6xQ

Sbírka: Homo homini lupus

Demokracie rozkvétá
Byť s genetickou vadou
Ti, co dřív kradli po léta
Dnes zadobře jsou s vládou

Demokracie zavládla
Byť syn vraždí tátu
Kolem krouží letadla
Českého emirátu

Demokracie panuje
Bez nás a pragmaticky
Z ovcí se raduje
A nemá ráda vlky

Demokracie zahnívá
Zbývá jen tiše doufat
Že ještě čas nám zbývá
Než budeme muset zoufat
Autor Ravena Lupus, 20.06.2016
Přečteno 892x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí