Politikou cituprostí

Politikou cituprostí

Anotace: často, milá politiko, býváš psycho...mám chuť jít..:D;)

čistě v rámci interakce
jemné frakce společnosti
v klidu na stůl nohy dali

ku veřejné nelibosti

leckdo jal se spinkat sladce
ostatní si povídali

mandátu se rádi zhostí
i ti, kteří dosud spali
snad by lhali vlastní matce

bože, snad se najdou ctnosti
bychom zlo přec rozpoznali

politikou cituprostí

být doma je emigrace
na koni ti, co nám lhali
stát, jež musí všem být pro smích

nový domov.......Rio? Bali?

Autor Manni3, 26.06.2016
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) být doma je emigrace:))) tak už jen za to si tip zasloužíš, bavíš po ránu:)))*

26.06.2016 09:34:33 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí