Patria

Patria

Anotace: Nedame zahynout...

Dvě slzy na víčkách u očí
Nad vlajkou hořící v duchu "evoluce"
Snad zítřek vzpomene si
Na dým a prach přeslavné revoluce
Schoulí se do klubka ta země zrazená
Jež má od klečení bolavá kolena

My, její synové, však zvedáme ruce
Nedáme zahynout své svaté matce
Prorveme staletími kalené okovy
Pilíře zvedneme, vrátíme čas
Do doby národa slavného po světě
Evropou opět zazní náš hlas
Autor Ravena Lupus, 12.11.2016
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí