Evropo, Evropo

Evropo, Evropo

Nechci být radikál, ale už musim
když naši Evropu dobývá muslim
s úsměvem charity tiše se vkrádá
pod tlakem médií kreju si záda.

Pozval jsem hosta a dal jsem mu pít
on tiše brumlá, že chce líp žít
vybral si k tomu mou krásnou zem
přichází v davu bez vlastních žen.

A svoje zvyky nesou si sebou
po cestě prachu bomby si nesou
a svoji morálku chtějí nám dát
Evropo neblázni, začni se bát!

Co je to za hosta co chce tady žít
klade si nárok na můj blahobyt
bere mi úctu a rozdává strach
a moji víru chce spálit v prach.

A jeho slova ztahují smyčku
stejně jak nároky chudáka v tričku
nechci už charitu pro jeho invazi
přece si vaz nenechám přerazit.

Pochop to Evropo, všechno je klam
zrozena v křesťanství ne pro islám
svoboda s právem ta patří sem
tohle je naše svobodná zem.

Nechci se dělit o svoje hodnoty
s lidmi co proti nám dělají komploty
nebudu kvůli nim měnit své zvyky
ať na mě nezkouší ty svoje triky.
Autor Ďábel sám, 15.12.2016
Přečteno 596x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, banan, NezNámý, LV, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

promin, tohle nemuzu tipovat ...

16.12.2016 16:53:25 | Romana Šamanka Ladyloba

Tohle už není naše ani svobodná zem, to už skončilo....pod kopyty byznysmenů. :-))

16.12.2016 11:42:53 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí