Invazivní druh

Invazivní druh

Anotace: Píseční lidé se prostě s těmi ostatními nesnesou...

Žhnoucí slunce ohlodává bělavé kosti
Ležící věky na bitevním poli
Kdysi to byli vítaní hosti
Nyní na prach se k poledni drolí

Jejich duše pozřel věčný čas
A nezbyl po nich ani stín
To je osud každého z vás
Vy nepřinášíte dost obětin

Tak rozvrátíme vaše země
Vymažeme z map i glóbů
Jak jed by trávil vaše plémě
Popliveme lán vašich hrobů

Z děl, tanků a kulometů
Spolu s deštěm granátů
Smrt snese se na planetu
Jak z filmových plakátů
Autor Ravena Lupus, 21.12.2016
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí