Útok!

Útok!

Anotace: ... (A opět vnější inspirace)

I za tu nejvyšší pozemskou cenu
Vyrveme svět z moci saracénů
I Evropu z nenasytného chřtánu
Když prapor černý na ni otevírá tlamu
A mlsný škorpion kolem dští jed a síru
Ve snaze rozšířit svou falešnou víru
Bodá, tráví, kope kolem sebe
Hodlá zalehnout zemi a zastínit nebe
Nadělat pouště z niv dávajících úrodu
Nelze již vyčkávat, nechat sílit obludu

My chceme vrátit světu jeho starou čest
Proto jílec meče zahřívá nám pěst
Proto sekyry se u opasků lesknou skvěle
Po krvi baží jejich čepele
A my je nasytíme brzy rádi
Jejich hlad nám značně vadí

Až škorpion se chopí vlády
Tak my za písně kanonády
Vedeni těmi z Blaníku
Vyjedeme k rovníku
Abychom uťali jeho vadnou hlavu
K tomu činu budeme v právu
Autor Ravena Lupus, 23.12.2016
Přečteno 512x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí