Výkřik z davu

Výkřik z davu

Anotace: Co mi to tu tvrdíte? Jaké bulíky na nos mi věšíte? Proč mě klamete? Pravda s vámi všemi stejně jednou zamete.

Co mi to tu tvrdíte?
Jaké bulíky na nos mi věšíte?
Proč mě klamete?
Pravda s vámi všemi stejně jednou zamete.

Jste snad lepší než ten předchozí?
Jste snad z jiné odnoží ?
Máte důkazy které mi pravdu doloží ?
Něco, co mě fakt položí ?
Ale mě už nepřesvědčíte..
už to neodčiníte.

Nejsem jak ti slepý voliči
ani hloupý buřiči
kteří vás stejně nepřekřičí.
Říkáte si ranhojiči,
ale ve skutečnosti jste jen bacilonosiči.

Či?
Autor Mazekeen, 29.04.2017
Přečteno 681x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Či?" milujem a preto plesám, že slová nemého voliča sa takto zhmotňujú.

23.03.2018 10:44:40 | R030

Qi..

29.04.2017 22:06:26 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí