Vláda

Vláda

Hádej, hádej hadači

co budoucnost má skrývá, 

podstrč svou verzi vladaři, 

co život jeho skýtá. 

 

 

Prázdná ústa, šedá řiť, 

futura je jistá,

k smrti černé bílý klíč,

zde bude vaše bysta.

 

Bysta červa bez páteře,

pro vaši čest a slávu. 

Den zapíše se do kalendáře,

kdy budou obratlovci v právu.

Autor Klára Němcová, 01.07.2017
Přečteno 627x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na délce v čase propojené
s deklinací ke sklonům
řádově poraženým ve válkách
srdcí a dál..

16.05.2019 00:32:40 | milík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí