Když jsem já šel tou Putinskou branou

Když jsem já šel tou Putinskou branou

Anotace: známá lidová písnička s upraveným textem na situaci v Rusku

Když jsem já šel tou Putinskou branou
dívaly se dvě carevny za mnou
a volaly Putine
ty malý prezidente

Proč, carevny, proč na mě voláte,
pročpak vy mně panovat necháte ?
já vás nesmím milovat
já musím mašírovat

Sedm let jsem v Rusku odpracoval
ani jednu Lídu nemiloval,
jenom jednu měl jsem rád,
tu mi zabil kamarád

Počkej vdovče však ty budeš kakat
až já budu kakajíčko hřávat
kakajíčko, kakání,
o Ruském panování

Počkej, Vláďo , ty se budeš potit
až budeš ty sračky tlačit
v tom Sovětským kostele,
hovno bude za tebe.
Autor Petr27, 07.12.2017
Přečteno 621x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí