Zákon dnešní doby

Zákon dnešní doby

Zákon dnešní doby
rozkopávat hroby
život v pološeru
prst na ostrém kvéru.
Závrať z informací
důvod pro kastraci
duše, tělo v tlaku
svoboda v útlaku.
Názory mocných
v autě či po svých
nemoc z povolání
z mužů jsou dnes paní.
Spravedlnost slepne
přes prsty tě klepne
moc jsou peníze
job na provize.
Láska bez soucitu
nedostupnost bytů
život v kolonii
končím s ironií.
Svoboda jsou břemena
pro volená vemena
co chtějí zemi kojit
jen pro svůj blahobyt.
Jen pár kroků nudy
život, smrt a dluhy
zákon dnešní doby
(j)elita jsou bohy.
Autor Ďábel sám, 30.03.2018
Přečteno 600x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, bogen, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefně popsáno co si hádám myslí každý ve skrytu duše...

30.03.2018 13:11:36 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí