Balada světová

Balada světová

Anotace: ..

Svět je plný lží a taky velkých frašek, dospěli jsme do pořádných sraček. Co jsme to za lidi nebo spíš svině, světoví lídři jsou horší než tchýně. Co je to s námi? My nešetříme, vše je pouze naše, za chvíli bude luxus i bramborová kaše. Země se vzteká, Země se bouří, den co den stojí tváří tvář kouři. Den co den ubývá ropy, přesto některý státy se v ní topí. Někde nemají ani co jíst, my o teroristických útocích musíme číst. Naši předci se v hrobě obrací, řvou na nás: „tak už se proberte, Vy čuráci!“ Zlo a Amerika hýbou světem, kopeme hroby vlastním dětem. Světoví lídři, světoví lídři denně nás klamou, chytám se za hlavu u televize s mámou. A co modrý hadr s hvězdičkami jenž všude visí, jenom ho vidím a už mě křísí. Země se vzteká, Země tu pláče, šťastný dnes ten, kdo z okna mrakodrapu skáče.

Autor NezNámý, 05.11.2018
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Frr, Lighter
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Promiň, ale pobavilo mě to(jsem morbidní, já vím,:-), i když je to spíše k pláči. Prostě lidi dělají všechno naopak! Jsou přece dospělí...

06.11.2018 11:14:44 | Lighter

V pohodě. Je to k pláči, ale smějeme se, abychom nebrečeli. ;)

09.11.2018 00:31:24 | NezNámý

Přesně! Čím jsou lidé víc v pr..,tím víc jsou veselí. :-)) Promiň mi moji (sebe)ironii.

09.11.2018 10:24:46 | Lighter

Neomlouvej se, vím, o čem mluvíš ;)

15.11.2018 23:59:32 | NezNámý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí