Krvavý polmesiac

Krvavý polmesiac

Striebristé vlákna na košeli
strúčik cesnaku vo vrecku
ostrie britvy ak sa zošerí
nabrúsený kôl na značku
Povery na obranu poveriť
pod krížom ťahať bielu niť
Príď už démon, upír príď!
Čakám tŕpnuc, poď ma biť!
Polmesiac leskne sa,
svieti poniže len kvapky krvi
ponížené slovanské deti
pýtam sa, kto vstane prvý?

Autor: Jakub Pokorný
Autor Possol, 28.11.2018
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí