V kuchyni

V kuchyni

S vizí a tátou chodili jsme po bytě,
založit politickou stranu chtěli jsme nezbytně,
táta na hajzlu seděl a já jsem nad ním stál,
nebyl prostor pro další členy tak popošli jsme dál,
v šatně taky prostor nebyl,
to táta ve dveřích hned poznal není přeci žádný debil,
chtěli jsme pevný ideový základ a věřili, že nebude nás málo,
máma žel v ložnici nechala tehdá rozestláno,
mít kolem sebe moje vláčky a zakládat partaj v dětském pokoji,
to společensky jenom těžko obstojí,
stalo se to tehdá v obyváku,
když táta zahřměl co stará parta s prognosťáku,
tak přišla na svět nová vize,
vize modrých ptáků,
máma řvala od sporáku,
a navíc rušila nás televize,
museli jsme se pohnout zase dál,
pracovat nešlo přes kravál,
kde jsme ten zbytek ušili,
to bylo u nás v kuchyni,
tam sepsali jsme celou osnovu,
s hrncema s mámou všichni u stolu.
Autor Karel Karamel, 15.03.2019
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: Bartoncelli, yarek, Lighter
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohaněl jsi Ó-Dé-eSku,
zato půjdeš do mísy,
zaklapnu za tebou desku,
zruším u vás kulisy!

Pohaněl jsi politbyro
celé vaší rodiny!!!!!
Modli se, kéž je ti milo.
Nevíš dne ni hodiny.

:-D)

15.03.2019 21:56:32 | Špáďa

:-)

16.03.2019 10:02:27 | Karel Karamel

:-))Dobrá humoreska politická.

15.03.2019 12:53:51 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí