ŽLUTÝ DEN

ŽLUTÝ DEN

Anotace: Ukazuji zde svůj politický postoj. Moc tomu nerozumím a tak bych při jeho obhajobě asi troskotal. Nevymezuji se proti jiným politickým postojům.

ŽLUTÝ DEN

Rozžhavená pec světa
V bleděžlutém opojení
V barvě šílenství

Vztyčené ukazováky
Pamětníků lepších časů
Zkrápí zem uschlým jehličím

Vztyčný prostředníček
Podivného rozsévače
Chovatele drůbežích invalidů

Prsty zapínají klima
Které zklidní klimakterium
Zkropí přední sklo slzami

Nastavená dlaň vyděrače
Očekává daň za slušnost
Před nákupním centrem

Bližní si ťukají na čelo
A mávají rukou
Nad mou zbabělostí
Autor Kaj, 17.06.2019
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí