Kolonavirus

Kolonavirus

Anotace: Nejsem rasista, ale...

Jakože, nejsem rasista, ale

 

Ty kolonaviry - to sou takový svině!

už nám vykoupily všechny roušky v lékarnách

a vyrabovaly všechny těstoviny v Albertě

a dokonce i v Tesku naproti!

 

Ať si zalezou pěkně zpátky do Číny!

 

Už to tu vypadá zase jako v 69

kdy tatík stával každý ráno 3 hodiny ve frontě

kvůli banánům

- a pak kolikrát na něj ani nezbyli!

 

No, nevim, jak vy, ale já mám těhlech rusáků u nás už po krk!

Však kvůli tomuhle sme přeci tenkrát klíčema nezvonili ne?

Jakože mladý už si to vůbec nepamatujou, jak to tenkrát bylo

a pořád někam lítaj.

 

To já bych to rovnou střílel

                                 ty kolonaviry...

Autor F.Jelen, 03.03.2020
Přečteno 419x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá .-)
Ráda dávám ..ST..
Jen mi tam vadí ta hrubka....banány na něj nezbyly .-)

14.04.2020 22:19:52 | Jaruška

https://cestina20.cz/slovnik/kolonavirus/

04.03.2020 12:39:39 | Lighter

Zavřeme hranice, ne? Vir bez víza nebude mít šanci.
Nebudu psát, kde bydlím, ale u nás Lidl v pohodě - těstoviny, rýže, mouka, všechno tady je a je toho dost. A nejvíc kolínka, nikdo nekupuje kolínka! :-D

03.03.2020 22:28:49 | Schíza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí