KÁMPAŇ

KÁMPAŇ

Anotace: Omylem jsem se proklikal.....

Dře to vře to

odklepnuto.

Zajato do sítí

plných chyb

za nos tam se

chyť. Nebuď jako

dřív, buď jasně a

stručně zavilý. V

otázce své hrdosti

jemně opilý. Opilý

nevinný zvrácený

na počátek toho

všeho vrácený.

 

Jsou na té lodi

jako dobytek. Kdo

černí lidé z Afriky.

Unesli je do Ameriky.

Knoflíky odepnuty pro

ně svět tak krutý. Na 

demokracii chtěly si hrát.

Ale jen pro někoho byla 

určena,na ty druhé čekal

lynč. USA není moc dlouho

demokratický stát. Chceš tu stát 

a něco říkat, tabák žvýkat, stejná 

práva pro všechny. Potom můžeš

demokracii vítat, virtuálně nad horamy

jako orel lítat.

 

 

Prý chtěly nezávislost.

Cože to chtěly právo neměly co

chtějí svobodu, blázne jdi si pro

vodu. Hoď si kýbl na hlavu vytři

podlahu.Ty chceš vlastní stát a přitom

jiné zotročuješ. Nezasloužíš si

nic, jen kolonií zůstat tak se mělo

stát. Nebo ten zmrd španělský si

na mořeplavce neměl hrát.

 

Evropa, USA, Japonsko,Čína

jste bohatí ale svinstvo máte

na rukou. Je tam hovno které

smrdí. Minulost kolonie celý

svět byl pro vás, jako med.

Rozkradli jste ho zotročili

lid a pak zanechali být. No

jen klid, oni se nestydí kdo

za ně to svinstvo uklidí. Kdo

jsou ti oni, hele hajzle hrana

ti zvoní. Měl bys to vzít něco

je třeba urgentní, je libo puč.

Kontraktory jsi puč ty ho zařídí

žoldáci spodina hnusná lůza no

je to hrůza, jak funguje svět i

právě v tuto chvýli, právě teď.

 

Oči zavíráš ale to neznamená

že něco nepěkného zmizí. Trump

co to je, to je nějaký velmi špatný 

vtip. Ne já ho nechci slyšet to určitě

fakt bude blbý. To je ta pravá podstata

toho státu vyňata a dána na chlapa kterému

na hlavě hnízdí kdo ví co. Čiré navíc velmi

pitomé zlo, to si zvolily vydláci toho největšího

vydláka, dejte tomu zmrdu padáka. Je docela

zvláštní že my tady taky něco takového máme,

možná ještě o fous debilnější. Aspoň že nemá 

v rukou takovou moc, aby zlobil moc. Asi se pletu

není on tady v zemi zdejší, ten nejpodlejší. Někdy 

se zdá že je hraje tu hru za jiné země Čína, Rusko.

Je my zle že nám vládne vřed, po boku s rakovinou. 

 

 

 

 

 

 

Autor triceps, 26.05.2020
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý politický výlet loďí...

26.05.2020 11:01:04 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí