Ukřičení páni

Ukřičení páni

Tomu utrápenému národu
pochoduje na pomoc
zástup sebejistých chlapíků
pochoduje jich vážně moc...

Jak budou pomáhat nevědí ale
však oni ani pomáhat nechtějí
ruce si mohou udřít málem
jak hnůj na sebe vzájemně házejí

Házet vinu na ty druhé, to je jejich plán
"To on, to on za všechno může,
za vše může tento pán!"
(já však stejné co ten pán budu dělat dál(

První křičí na druhého
třetí na pátého
co z národa ubohého
potom asi zbude?
Autor Osamělý básník, 14.09.2021
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Lighter, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovo národ a vlast je demokraticky a multikulti- zakázané používat, nahraďte některým modernějším slovem, třeba: ovčané, Eulidé, dav, konzumenti apod...:-))

15.09.2021 13:03:19 | Lighter

Národ od hnoje ...

15.09.2021 07:20:07 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí