říkanka plyn-nula

říkanka plyn-nula

Anotace: vzdor otroka osudu - vraždy platit nebudu - kdo zve fosilie z hrobu - ten se rouhá Pánu Bohu

je to pravda můj ty synu
zavřeli nám kohout plynu
ber sekyru a já pilu
ukážeme světu sílu
 
nepouštěj k nám čerte plyny
utři z huby mastné sliny
do řiti ti dáme špunt
však tvé plyny jsou jen šunt
 
ohřeje nás teplo z nebe
slunce svítí to vás sere
stromy rostou si v syntéze
každý hlad má svoje meze
 
pevný bude náš teď postoj
na stráži si důlek prostoj
bojkotem najevo dáme
že se jen tak nelekáme
Autor Uličný, 01.03.2022
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené. :))

02.03.2022 09:50:16 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí