Nezvolený

Nezvolený

Anotace: aneb vyhladovělá svině

Sbírka: Dva svetry

slova kapou mlsně z huby
moudrost z hlavy nevyteče
i když vržou vzteky zuby
prosit si měl zkusit vkleče

chtěl si také ke korytu
nedočkal si se soucitu

mlsná huba slova hledá
mluví však jen závist bledá

Autor Uličný, 21.07.2023
Přečteno 153x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí