Antifico

Antifico

Pokojný vzdor
prajem Vám všetkým,
kto pokojný bol,
bol vraj úspešným.

Vzdorový pokoj
Vám neúspešným,
čo stoj, čo stoj,
vzdorujú hriešnym.

Pravda je jedna
vzdoru potrebná,
aj keď sa jedná
o trávy steblá.
A kto nejedná
za suché steblá,
vždy bude vedla,
vždy bude bez nás.

Pravdu hľadajme,
pokoj nemajme.
Keď sa zomkneme…
Prosím, veď vieme.

Na Slovensku plač,
ty slovač už ráč,
Mečiar, Fico, sráč,
díky, nie je zač …
Autor RoTa, 01.02.2024
Přečteno 76x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí