Sonet dezoláta

Sonet dezoláta

Anotace: už je toho moc

Sbírka: Dva svetry

obranou je proti zlobě
dezolace na mé duši
chrání mne i proti tobě
signál zlosti dobře ruší

že jsem lůzou, že jsem hnojem
to mne trápí jenom trochu
netrápím se třídním bojem
nosím kabát z kůže hrochů

můžete nám klidně láti
že jsme všichni dezoláti
že se za nás všichni stydí
že snad nejsme ani lidi

v kavárně jen větrák hučí
zákazníkům v břiše kručí

Autor Uličný, 02.02.2024
Přečteno 74x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...my jsme všichni gogo...;-)huhu koktejl je destilát...každej je dezolát.

02.02.2024 19:22:34 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí