Poslední den v roce.

Poslední den v roce.

Anotace: V ten den jsem byla v práci, sama, ostatní měli volno. A takový to mělo na mně vliv...

Právě svítá,
v tom posledním dni v roce,
jsou pryč,
fajn prožité vánoce,
dál zvolna svítá...

Nebe je jak vymetené,
pod tou nekonečně modrou,
sytými barvami září země,
každá minuta zdá se dlouhou.

Přesto rok se kvapem mihl,
dny se v rychlém tempu slily,
v hlavě utkvělo pár pěkných chvílí,
člověk sklízí,co zasít stihl.

Na rtech pachuť prošlých lásek,
jejich stopy ještě v duši pálí,
všechny zmizely tam někde v dáli
jen přibylo pár dalších vrásek.

Nové šance však život staví,
Nový rok,
tak nepopsaný list,
budeme ho psát,
budeme ho číst,
a konec všem včerejškům
se s velkou pompou oslaví.
Autor Krtica, 14.04.2005
Přečteno 481x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí