Tulipány

Tulipány

Anotace: Podobnost čistě náhodná?

Těšme se spolu
z té božsky marnotratné krásy
všech barev, velikostí, tvarů.

Jako jarní láska rozvíjí se doširoka
než vahou slunečního žáru
okvětní lístky
podobné našim dnům
zvolna uvadnou.

Však v cibulce skryta
i v našich srdcích
Podstata zůstává
než příroda laskavá
nová poupata zvítá.
Autor Ravane, 22.05.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

v té křehkosti tulipánů je skrytá krása s něhou
jarní láska, brzká rána
celý den a večer když se hlavičky sklopí
aby se další den opět rozkvetly:)

tulipány jsou moje oblíbené květiny:)

22.05.2007 13:15:00 | Jenny.Dee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí