Zpěv snu

Zpěv snu

Anotace: Drobeček konce léta

Sny slepé mívají dny
ač kolem zpívají ptáčci
a s nimi příroda
celá vysvlečena,
jak u pramene
klečící nahá žena
si češe dlouhé vlasy
žlutého babího léta
s úsměvem a jiskrou,
v očích,
které nezapálí
se rty, které nepromluví
k naději mého "Já".
Autor Jan Urban, 19.08.2004
Přečteno 948x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí