Jarní víla

Jarní víla

Anotace: ...prý při klekání chodí krajem klekánice, musím napsat, že ne jenom ony... ;o)

Zní zvláštní zpívání krajinou,
zvony vypráví písní vábivou,
zní po loukách, kopcích, údolí,
kde se prochází sen - jarní víla.

Má nádherné šaty mlžných krás,
v dlaních přináší nejkrásnější čas,
kde se dotýká kroky trávy, cest,
zůstává její stopa živá.

Pak večer políbí do vlasů
dívku, která přišla z jiných časů
a která nám nechala vzácný dar
už jen tím, že nás navštívila.
Autor Cecilka, 20.04.2005
Přečteno 516x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí