Bouře

Bouře

Anotace: ....Bouřka krásný to živel......

Mraky se hromadí,
nad námi sbíhají.
Tmavnou a černají,
vodu schazují.
Hromy hřmí
a blesky udeří
do všeho co záměří.
Bouřka je tu a žal nám připomíná,
na všechno kašle a jen tak zapomíná.
Burácí vítr a kapky se snáší
k zemi potichu a vše zmáčí.
Neptaj se nás a padají dál
smyjou špínu, jsou očisty král.
U srdce strach mají lidé
co bouře nesnáší a je jim to nemilé.
Ale bouřka není zlá,
je jen divoká!
Bouřka je živel
a proto přitahuje,
zrak a sluch sebou obdivuje.
A když se už vzdaluje
na nebi za sebou maluje
čistou modř
a zlatavou zář,
od slunce
co vychází pomalounce.
Zanechvá tu čistý vzduch
je silný ten její duch.
Silná a přitažlivá,
nám všem připomíná,
že příroda je ta nejsilnější
kdo lásku nám přináší!
Autor Kirsten, 11.06.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bíša- Budu budu :) a budu se snažit:)

14.06.2007 11:52:00 | Kirsten

Piš, piš!

14.06.2007 11:47:00 | Bíša

Dj Zero: jsem moc ráda že se líbí a pokusím se napsat další a další:)

13.06.2007 18:59:00 | Kirsten

pěkné, jen tak dál. Fakt dobrý

12.06.2007 22:06:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí