Lístky radostí

Lístky radostí

Anotace: Když jsem si pustila jednu písničku od Evanescence (so close) přesne tenhle pocit se mi vybavil... možná se vám to taky vybaví. ale... je to blbe napsany :'( se sluchatkama na usich...

Padá listí, chci se projít.
Mám chuť běžet, nestačí už jít.
všude ladí barvy, červená, zelená, žluta.
točím se dokola, listí na mě padá, svět se mi motá.

javorova alej, dlouha cesta me ceka,
ale me ani smrtka neleka,
libi se mi tu, nechci se vracet,
nenechejte tyhle stromy prece kácet.

Strasne se mi tu líbí,
hodne lidi se mili,
ze na drobnostech nezalezi,
vzdyt bod primce nalezi.

Z malich radosti skladaji se velke,
Tak jako z barevneho listi jsou vetve,
So close, pisnicka od Evanescence,
sluchatka na usich, ja bloudim lesem.

/nechci jit domu radsi zmrznu, je tu nadherne, miluju to tu/
Autor Vell, 13.06.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to hloubku...to se mi líbí

12.08.2007 22:33:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí