Zrození

Zrození

Anotace: ... o dívce mezi námi ...

Blesk z nebes
rozeklal zemskou pevninu.

Hlína kyprá,
voda živá,
vítr dmýchá.
.
Slunce energií vše prolíná.

Ranní rozbřesk, svítání...
.
Z R O Z E N Í
.
Příroda dívku povila.
Kolébkou jí mech a kapradí,
peřinou stoupající mlhovina ze strání.
Koruny stromů jejím příbytkem,
zvěřena všední i nevšední její rodinnou.

Matka vytvořila pro ni chrám,
ona její novickou,
spolu tvoří harmonický pár,
ukrývá krásu pannickou.

Po lesích kráčí,
rozdává útěchu,
s vílami tančí,
každému k prospěchu.

A kdo pomůže jí ...
Autor vapiti, 08.07.2007
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď už dívenka v lese netančí, tančí spíš na diskotéce pod vlivem extáze:(

11.07.2007 21:13:00 | evy

A kdo pomůže jí....líbila!:o) Oplácím návštěvu a určitě to není ztráta času-jdu na další....a děkuju!

09.07.2007 18:14:00 | Barunka=o)

Pomoz ji, jelínku, najdi ji, patříš do rodiny...

08.07.2007 13:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí