Na kole

Na kole

Anotace: Letní ježdění je o život

Červen vytáhl nejtěžší zbraně
krátké sukně a vykrojená trička
zběsile jezdím krajinou
marně zavírám víčka

Slunce jak rentgen vypálí na sítnici
smyslně voňavé stíny
jejich úsměvy jsou šém
co opět probouzí život z hlíny

Mladé i starší cyklistky
ohnuté na řidítky
výstřihem nabírají vzduch
polonahé obalené smítky

Večer osprchují pot a drzé pohledy
všechno zmizí v kanalizaci
nespavě ležím, před očima dnešní film
pod soumrakem ječí pobláznění ptáci
Autor zef, 12.07.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě muž vytáhl na kolo...tohle mě teda ale nenapadlo :-)
Jo šla jsem pod sprchu a bolel mě zadek :-))

12.07.2007 16:00:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí