Mlha

Mlha

Anotace: Mlha, stíny na lidi vrhá

Líná mlha se
nad krajinou vznáší,
prach z cest a
stopy větrem unáší,
Je hustá jako
mléčná šťáva,
její vůni k
sobě nosem nasávám,
vzhlížím z kopce
na ten uchvacující závoj,
je to krásný, bílý náboj,
vystřelí odnikud
a skončí v prostoru,
dívám se dívám
a skáču z vrcholu.
Myslím, že chápu co na
smrti je krásné,
že nade mnou je noční tma
a dole ranní bílo jasné.
Autor Tomáš Přidal, 13.07.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tome, tohle mi přijde zvláštní. Tedy na můj nevytříbený vkus.

13.07.2007 13:01:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí