luční milování

luční milování

Anotace: ...

Mezi dvěma
stvoly hladkými,

překrásný kvítek
otvírá svůj květ,

polibky ho líbám
sladkými,

až točí se nám
před očima svět.

Něžnými křídly
ovívám,

Tvé tělo žhnoucí,

barvami z nich
Tě přikrývám,

svou vášeň
v Tobě jsoucí.

Všechny Tvé
stonky voňavé,

tisíckrát přeběhlo
mých deset broučků,

Ty jsi mé štěstí
stokrát měňavé,

tak našlapuji
pomaloučku.

Tys nejkrásnější
květinou,

na téhle louce
jménem svět

a nechci už teď
pro jinou,

své písně lásky pět...
Autor chalcedon, 16.07.2007
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo hezky se to četlo,tak jako s lehkostí a vůbec to na mě působilo pekně.

16.07.2007 21:38:00 | Haňa,dívka do nepohody

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí