Jezero

Jezero

Anotace: * * *

V noci vodu v mlhách vídám,
překrásné to jezero,
rád jeho ticho klidně hlídám,
hlučení by ho bolelo.

Rád bych se ke svým choutkám přiznal,
moc chtěl bych občas zčeřit hladinu,
svou lásku opatrně vyznal,
svou rukou k tanci vyzval hlubinu.

I přes mé veliké bojovné snažení
o jemné kruhy na hladině
neztrácí jezero tajemné vzezření,
a oddává se rovině.

Požehnej alespoň jedné vlnce bytí!
Já mohu jí pomoci
ku velikému vlnobití
k vášním a pak k bezmoci.
Autor Neználek, 20.07.2007
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mám občas velikou chuť zčeřit hladinu.....Někdy se potom sice už neuklidní, ale obvykle je to fajn zážitek :)

21.07.2007 22:16:00 | sanerina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí