Rakousko

Rakousko

Anotace: inspirována výletem do rakouských Alp.....

Rakousko, ty země spanilá,
tak ráda bych se vrátila.
Tvé volání mě táhne zpět,
tam do hor, kde na dlani máš svět.

Do hor, kde zvonky krav zvoní,
kde přírodá zpívá a voní.
Tam do hor, kde sníh se třpytí
a na něj horské slunce svítí.

A do údolí, kde průzračná řeka,
co z hor mocně stéká,
se lopotí a jen tak si hraje
a protíná všemožné kraje.

Tam, kde šeptá si les
a vrcholky stromů sahají do nebes.
Tam, kde v noci hvězd se dotknout smíš
a nevíš, zdali bdíš a nebo sníš.

Tam, kde čistý vzduch tvé plíce naplní.
Tam, kde tvá duše najde zázemí,
kde najde pohodu, mír a klid,
tam bych se chtěla jednou navrátit.
Autor Flamy, 24.07.2007
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je tak nádherná,že se mi chtělo plakat jak mě dojala-opravdu úžasná!!!

28.07.2007 17:27:00 | Markéta..

mas to mocky hezky :)

24.07.2007 19:54:00 | Christinka_

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí