Luční kvítek v poli

Luční kvítek v poli

Anotace: ...

Sbírka: Prvotiny

Jednou,při procházce polem,
když ticho bylo kol kolem,
našla jsem já na zemi,
maličkou,
květinku,jak na nebi
celičkou.

Kdo by si pomyslel,
že zrovinka ona,
bude tu jak posel,
čekat na má slova.

Ale už je to tak,
a to malé kvítí,
ohlédne se jen pak,
co to na něj svítí.

A tu náhle jako z nebe,
vykoukne tu na mě,tebe,
paprsek,jenž vyslal k nám,
určitě jen Pán Bůh sám...
Autor Barpob, 09.08.2007
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Nergal, Veronikass
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi netřeba slov... jedna z tvých krásných prvotin :)

21.12.2012 00:34:20 | Nergal

Milé...

31.01.2009 09:02:00 | Veronikass

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí