Jaro

Jaro

Anotace: Má první báseň! Psala jsem jí v 8mi letech tak buďte mírní :-D

Slunce svítí jasně bíle?
A komu vlastně bouřky patří?
Tomu vítanému hostu,
když přijde květen, lásky čas,
všechno roste, všechno kvete.

S ní při i bouřky čas.
Růžová, bílá, modrá to jsou barvy jarní.
Jarní únava na všechny padá,
když sedí na židli jako já.
Autor Kira Haulie, 09.08.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí