Májová sprška...

Májová sprška...

Anotace: Znáte ten nádherný vzduch ,krátce po dešti...

Sprška spěšných kapek skončila,
s pleskáním po asfaltu zahřátém,
pár lesklých zrcadel rozlila,
pára v chomáčcích opouští zem.

Výrazné barvy a ten vlahý vzduch,
krajina opět tak jasně září,
všem nám to přináší nový vzruch,
jako dítě s čistou a omytou tváří.

Znějí ptačí trylky překotně radostné,
a chladivý vánek přináší na počest světu,
milenců všech věků slůvka milostné,
ve spršce a vůni sněhobílých květů...
Autor Krtica, 09.05.2005
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí