SLUNCE

SLUNCE

Anotace: ...

Jie /přijde mi/ těžké a teplé
Jie daleko a přece jie tu

Zahřeje nejen na těle ale i na duši
Když je splín, tak na okna zabuší

Jien otevřít okna zbývá
i když jie zima

Tvoje kůže jie tak silná,
že ho i přes zimu vnímá.

a už není zima

jie jaro, jemné a lehké
už mohu dotknout se bosou nohou té zeleně
a už mě nezebe

pak jen člun nafouknout
kliky se dotknout
a u dveří zabuší
srdce Tvé
mé uši jej uslyší

tak kde jsi?
Autor Tamir, 16.08.2007
Přečteno 633x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je splín ...nechybí tam "i"?

PS: já to věděl že seš dobrá :)))

09.01.2008 08:58:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí