nevim ........

nevim ........

Anotace: dostala se mi do ruky tuzka a tak me tohle napadlo...... koukala sem na jedno zvlast hnusny video o tyrani zvirat a tak se proste musim vyrvat :o))))))

Plno barev v šedém světě,
pár much v pavoučím lepě,
bojujíc o život......
Zde odehrává se děj života
a není zde žádná porota,
aby zhodnotila ten boj.
Sem člověk nepatří
a co jeho oči nespatří,
je o moc bohatší.
Však člověk všechno rychle zničí,
nezajímá ho štěstí ničí,
než jeho samého....
Srnka či oř?
Sboř to člověče sboř!
Však k ničemu ti není
ptáček bez vězení.
K ničemu ti není
svět bez utrpení.
Nač by mělo zvíře žít?
Vždyť jediné co potřebuješ,
je kabátek a nit.
Nač bude strom stát?
Vždyť stále můžeš ptákům domov brát.
A že tvé srdce nemá místo
pro nikoho jiného než tebe,
přestaň myslet jen na sebe!
Uvidíš mnohem víc,
tvé oči roztajíc
a budeš zase bohatší.....
Tak probuď se člověče
a tvé srdce přeteče
štěstím...
Autor celeste, 21.08.2007
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Při čtení jsem si vzpoměla na Earth song od Michaela Jacksona..a neber to jako urážku. To co píšeš je pravda, bohužel lidé se nezmění.
Ale básen je to pekna.

02.10.2007 21:53:00 | Arlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí