Podzim jinak

Podzim jinak

Anotace: Chaos myšlenek.....

Podzim

Podzim je doba vhodná k nostalgii,
snadno se podléhá euforii,
když na stromech usedá sluneční záře,
silnější než kouzlo od oltáře.
Věřím na zázraky v této době,
věřím sám sobě, věřím i Tobě.
Naivně upadám do myšlenek vesmíru,
přemýším jak obrátit se ve víru.
Den za dnem, tak jako listí na zem spadne,
tak rychle naše láska chladne.

Změna a chaos nejen v této básni,
světe div se, světe žasni.

Na podzim se stává z tygra kočička,
z muže chlapec, z ženy holčička.
Že nechápeš co snažím se říct ?
Že není důvod dívat se na Měsíc ?

Nevadí, každy z nás jednoho dne zažije podzim.
Autor JR, 28.08.2007
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já mám ráda babí léto :)

04.02.2009 14:59:00 | Romana Šamanka Ladyloba

moc pěkné :) ...podzim většina lidí nemá rádo....já ano....listí......často plískanice (i kyž ty jsou spíš v zimě :)) koukám že ty asi taky...

29.08.2007 19:45:00 | stmivani.na.lepsi.casy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí