podzimní píseň pro tebe

podzimní píseň pro tebe

Anotace: chci ,,ještě"léto....

Labyrintem vztahu blodím
s absolutní absencí
mám snahu jít naproti nostalgii
je podzim
a listí má seanci
Vítr hrál druhé housle
a zval stromy k tanci
Vlají jim hřívy
barevné přelivy
mávají dětem do školy
Vzdávám to
pryč je léto
a příroda se chystá spát
tak jako naše láska
nemá ráda chlad
A mě je smutno
že v mlze ztrácím naději
na Tvé,,ještě"
hledám tě
v kalužích deště
a prosím přírodu,
ať je ke mně milosrdná
Autor laura3, 03.09.2007
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Taky chci léto...a zatím mi prší za oknem...:-(

03.09.2007 18:28:00 | Veru

Nádherně nostalgický. Krásná báseň

03.09.2007 16:56:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí