Když prší

Když prší

Anotace: Tak ještě jedna deštivá :)

Když prší…
pláču a je mi smutno…a to prý dle písně není nutno…

Když prší…
jsem šťastná a mým pokojem zní smích…kapky vody ulpívají na dlaních…

Když prší…
skáču do louží a utíkám…netuším kudy a už vůbec nevím kam…

Když prší…
dívám se do země a v hlavě jasno mám…jsi pryč a já tě tak moc postrádám…
Autor Petiiiiiiiiiiik, 06.09.2007
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: shakespeares, Antracie, Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Očista deštěm..

20.09.2008 15:44:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí