Podzim

Podzim

Anotace: Podzim

Melancholický podzim už prší z oblohy
slunce šlo už dávno spát,
listí však svítí místo něj
a usíná se snáz

Vítr mi fouká do vlasů
kapičky deště jen svítí
nebe je smutné a pláče
asi se mu stýská po slunci...

Vlaštovky už tady nejsou
Kam pak šly,kdy pak se vrátí?
Sova mi přestala houkat na dobrou noc,
ptáčkové mi moc schází.

Můžu se dívat na nebe
a uvidím tam labuť,
jak pluje si poklidně dál
a je jí jedno co se děje tady dole...
Autor Elizabeth-Lili, 14.09.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí