Léto je pryč...

Léto je pryč...

Anotace: Stě téma, které nemůže romantik vynechat... :-)

Každý den západ o něco dřív.
Je tady podzim, léto je pryč.
Chladnější odlesky na hladině,
studené ruce sevřené v klíně.

Kvete vřes a dozrály jeřabiny,
ráno jinovatka je předzvěst zimy.
Stromy se zříkají svojí zeleně,
po roce jsi tu zas mokrý podzime.

Sněhová vločka přistane na tváři.
Radši se zachumám doma v polštaři.
A sic podzime máš svoje kouzlo,
těším se po zimě, až přijdeš jaro!
Autor Rick, 20.09.2007
Přečteno 477x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkně napsané. Jo, zima se blíží.

21.09.2007 12:05:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí