Jednou

Jednou

Anotace: Prostě jsem jen seděla v obýváku a koukala se z okna...:)) P.S.: jestli je děsná, tak to napište a já jí smažu...;))

Don´t know why, I didn´t come...

letěli,
vznášli se spolu,
vedle sebe,
poletovali.

...dva žluťásci...

skrz zašedlou záclonu,
svítili,
jako slunce...
...dvě...

ve slunečném dni,
prosvětleném třepetáním
-průsvitných, okouzlujících-
...křídel...

předháněli se

kdo dřív odletí?

nevěřila jsem
...prostě zůstanou...

odlétli
-a já-

...už neměla na co čekat...
...na co se dívat...
... ...

úsměv se však nevzdával
...jednou...

jednou zase přiletí
Autor rry-cussete, 24.09.2007
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mmnt.. ty posoucháš norah jones? jo jinak báseň, pěkná=)

26.09.2007 20:43:00 | Já Esther Ruth

Lehké jako motýlí křidélka..

24.09.2007 21:44:00 | Lillian Bann

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí