Probuzen

Probuzen

Anotace: Tohle je hlavně pro Peťulku, ať se jí konečně začne dařit a má se velsele. Taky poděkování Cecilce zato že mi ukázala kam se vlastně mám dívat.

Šumějící stromy,
a šepot skřivančí;
jak slunce mezi hromy,
mé srdce roztančí

Lehoulinký vánek,
s vůní po šeříku;
neruší můj spánek,
s hlavou na slamníku

Ustláno mám na seně,
a půlce třakaře;
je mi slastně, blaženě,
k ránu na jaře
Autor Totenkopf, 22.05.2005
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí